Praktijk & werkwijze

In vertrouwde handen

Bij FYSIOPARK Boshoven kun je terecht voor algemene fysiotherapie en manuele therapie, voor sportrevalidatie, bewegingsagogie, medical taping, echografie, shockwave, dry needling, EPTE en voor therapie bij etalagebenen, COPD en hyperventilatie. Het is een expertisecentrum met goed opgeleide mensen. Het centrum heeft een goede naam opgebouwd door zijn kennis, vaardigheden en ervaring. We werken volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Je bent er altijd in vertrouwde handen.

Klachten onder controle

De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van ons centrum begeleiden je bij het herstel van klachten aan gewrichten, spieren en zenuwen of bij het onder controle krijgen van klachten. In onze uitgebreide trainingszaal kun je onder deskundige begeleiding revalideren. Zo helpen wij je om zo goed mogelijk in het dagelijks leven te kunnen functioneren.

Visie

Wij zien een tendens dat wij Nederlanders bewuster aan onze gezondheid gaan werken. Dit betekent dat klanten een steeds grotere rol krijgen in het behalen van hun gezondheidsdoelen. De rol van de therapeut gaat meer richting coachen in plaats van instructie geven. Ons onderscheidend vermogen ligt in de professionele ondersteuning die onze klanten krijgen wanneer zij worden beperkt door lichamelijke klachten of het vinden van een optimale leefstijl.

Missie

Iedereen fit en vitaal. Het is onze missie dat onze klanten ons ervaren als een betrouwbare partner bij het oplossen en vervolgens voorkomen van gezondheidsproblemen. Wij doen dit op een onderscheidende manier door als één team op professionele en vooral betrokken wijze te handelen. Wij geven hier invulling aan door een breed pallet aan specialistische fysiotherapeutische diensten aan te bieden.

Je kunt, zonder verwijzing van de huisarts, terecht bij FYSIOPARK. Als je chronische klachten hebt, dan heb je wél een verwijzing van een specialist nodig.

Een afspraak maken

Wilt je een afspraak maken voor een behandeling voor een van de therapeuten bij FYSIOPARK Boshoven? Dat kan op verschillende manieren!

  • Je kunt telefonisch een afspraak maken via 0495-530273 van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 8.30 tot 17.30;
  • Je kunt een contactformulier invullen, wij nemen dan binnen één werkdag telefonisch contact met je op;
  • Je kunt een e-mail sturen naar info@fysiopark.nl, vermeld daarin de naam, adres, het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent en een korte aanduiding van de klacht.
  • Als je verhinderd bent meld je dit tenminste 24 uur van tevoren. Zo stel je ons in staat om in jouw plaats een andere cliënt te behandelen. Meld jij je niet tijdig af, dan zijn wij genoodzaakt €34,00 bij jou in rekening te brengen door middel van een factuur.

Service

Wij streven ernaar om binnen 48 uur na uw contact een afspraak voor een behandeling te kunnen maken. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen ten aanzien van de behandelaar, dag en tijd.